Q1. How do I install Atklique?

Solution:

Atklique is available for download from the Play Store or the App Store.

Q2. Do I need an internet connection?

Solution:

Yes. The application needs a working internet connection.

Q3. I cannot place a call. What should I do?

Solution:

Check if you are connected to the internet and try again.
To test your internet connection, open the phone browser and navigate to http://www.google.com.

Q4. I cannot send a message. What should I do?

Solution:

Check if you are connected to the internet and try again.
To test your internet connection, open the phone browser and navigate to http://www.google.com.

Q5. How do I create a group?

Solution:

To create a group, initiate a chat with a desired member and add members to the chat.

Q6. How do I call a colleague?

Solution:

To call a colleague, tap the user from the 'Contacts' page and tap the 'Call' icon.

Q7. How do I initiate a new conversation thread with a colleague?

Solution:

To create a new conversation thread, tap the user from the 'Contacts' page and communicate.

Q8. I installed the application on another device (with the same user information). Will the application on the previous device work?

Solution:

No. The application on the previous device will not work.
For any other concerns or queries, please contact support@atklique.com.